Fra: Stihl

Stihl ForestWear Classic sikkerhedsoverall

1.095,00
Stihl ForestWear Classic sikkerhedsoverall Meget slidstærke sikkerhedsbukser i overall-model med skæreindlæg på forsiden. Sikkerhedsklasse 1, design A. Sort og gråt yderstof i 100% bævernylon med god rivstyrke. Yderstoffet er behandlet med Scotchguard så det både er smuds- og vandafvisende. For i 80% polyester og 20% polyamid. Store praktiske lommer på låret. Vi anbefaler at du vasker bukserne regelmæssigt for at bibeholde den optimale sikkerhedsfunktion.
Model/varenr.: Classic sikkerh
Vægt: 1
Lager: Kun få stk. tilbage

Stihl ForestWear Classic sikkerhedsoverall
Meget slidstærke sikkerhedsbukser i overall-model med skæreindlæg på forsiden. Sikkerhedsklasse 1, design A. Sort og gråt yderstof i 100% bævernylon med god rivstyrke. Yderstoffet er behandlet med Scotchguard så det både er smuds- og vandafvisende. For i 80% polyester og 20% polyamid. Store praktiske lommer på låret. Vi anbefaler at du vasker bukserne regelmæssigt for at bibeholde den optimale sikkerhedsfunktion.

Teknisk data
CE-godkendt Ja
Sikkerhedsklasse 1
Størrelse 40 - 64
Vægt yderstof 240 g/m2
Vaskeanvisning 60°

 Sikkerhedsklasse 1, Design A:

Skæreindlæg ifølge EN 381. Design A. De rødmarkerede områder viser hvor skæreindlægget er placeret i sikkerhedsbukserne. Skæreindlægget er anbragt på de dele, der er mest udsatte ved arbejde med en motorsav, d.v.s. hele forsiden af benet. Sikkerhedsklasse 1 indebærer at skæreindlægget modstår en kædehastighed på max. 20 m/s.

Skæreindlæg:

Mod skader, i frem for alt benene, har STIHL et flerlags skæreindlæg i alle vores sikkerhedsbukser. Skæreindlægget arbejder efter følgende princip: Hvis kæden trænger gennem yderstoffet vil de fibertråde, som skæreindlægget består af, vikle sig om savkæden for derefter at blokere kædedrevet således at motoren øjeblikkeligt stopper.

Vand- og smudsafvisende:

Meget kraftigt yderstof med en speciel overfladebehandling, der sørger for at stoffet er både vand- og smudsafvisende.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: