Fra: Stihl

Stihl MS 201 Professionel motorsav

5.350,75
6.295,00
Du sparer: 944,25

Stihl MS 201 Professionel motorsav. Utrolig let og professionel motorsav på 1,8 kW. Kroppen på denne sav er designet på en helt speciel måde, der er med til at holde vægten nede, men samtidig sikre optimal effektivitet. Maskinen er med sin miljøvenlige 2-MIX motor som opfylder de de strenge krav iflg EU II.

Model/varenr.: 1145 200 0133
Vægt: 4
Lager: På lager

Stihl MS 201 Professionel motorsav.
Utrolig let og professionel motorsav på 1,8 kW. Kroppen på denne sav er designet på en helt speciel måde, der er med til at holde vægten nede, men samtidig sikre optimal effektivitet. Maskinen er med sin miljøvenlige 2-MIX motor som opfylder de de strenge krav iflg EU II.

ElastoStart:

Grundet kompressionstrykket i startøjeblikket opbygges krafttoppe, der belaster både muskler og led. Med ElastoStart, et fjedrende specialhåndtag, optages og dæmpes krafttoppene, således at der opnås en jævn og bekvem start af maskinen.

Kompensator:

Kompensatoren forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et nyistandsat filter.

Sommer-/vinterdrift:

Med en enkel justering omstilles motorsaven fra sommer- til vinterdrift. Omstillingen indebærer at karburatoren opvarmes og risikoen for isdannelser i karburatoren mindskes.
 

Teknisk data

Kædedeling 3/8" P
STIHL Oilomatic kæder Picco Super 3 (PS3)
Effekt kW/hk 1,8/2,4
Lydtryksniveau dB(A) 1) 98,0
Lydeffektniveau dB(A) 1) 110,0
Standard sværdlængde cm 30
Slagvolumen cm³ 35,2
Vibrationer venstre/højre m/s² 2) 2,6/2,7
Vægt/effekt forhold kg/kW 2,2
Vægt kg 3) 3,9
   
   
   
   
   
   
   
   
   

OBS: Alle Stihl produkter leveres opstartede, kontrollerede og afprøvet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: